10 MOTIVE pentru a alege un personal trainer

Toți avem nevoie de un mic ajutor pentru exerciții, indiferent dacă suntem la început sau am rămas la început de o lungă perioadă. Cu toate acestea, există oameni care, timizi fiind stau departe de antrenorul personal, nesiguri de ceea ce va ieși din această experiență sau dacă merită banii.

Există destule motive pentru care oamenii lucrează cu antrenori personali. Unii doresc un program individualizat pentru a pierde în greutate sau pentru o condiție fizică bună, în timp ce alții pur și simplu trebuie să fie împinși de la spate pentru antrenamentele lor. În oricare din categorii te-ai afla, un antrenor personal poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a avansa.

focus-pers-trainerIata 10 MOTIVE pentru a alege un personal trainer:

 • Un antrenor personalte va motiva.

Oricât de greu îți este înainte, în timpul sau după antrenament, un antrenor personal bun va găsi întotdeauna în tine resurse și te va motiva să continui.

 • Programul individualizat, personalizat.

Fiecare individ în parte este diferit. De aceea, un antrenor personal bun îți va aranja programul în funcție de anumiți parametri și de obiectiv.

 • Un antrenor personal bun îți oferă eficiență.

Lucrând după un progam bine definit, un program aranjat pentru tine, vei avea rezultate bune și vei evolua permanent.

 • Un antrenor personal bun te va ajuta să deprinzi execuția corectă a exercițiilor. Degeaba cunoști exercițiile și efectele lor, dacă nu le execuți corect.

Antrenorul personal asta te va ajuta să faci. Va avea grijă de sănătatea ta, deci va avea grijă la execuția corectă a exercițiilor.

Una dintre regulile unui bun antrenor personal este aceea de a îmbunătăți, sau măcar de a menține, starea de sănătate a clientului. Deci, cu siguranță, va avea grijă să execuți corect antrenamentul.

 • Un antrenor personal bun știe să depășească momentele de stagnare care intervin, inevitabil.
 • Antrenorul personal experimentat știe cum să evite accidentarile și să fie atent la siguranța ta.
 • Un antrenor personal bun îți poate personaliza un antrenament, indiferent de locul unde te poți antrena și indiferent de timpul pe care îl ai la dispoziție.
 • Antrenorul personal bun nu vrea sa creeze dependență.

personal-trainer

Nu te vrea cât mai mult timp lângă el, ca să-și asigure un venit constant. El te învață să ai grijă de tine, te învață să lucrezi corect și eficient, astfel încât, dacă îți dorești, să poți lucra singur.

 • Antrenorul personal bun îți poate deveni confident și prieten (în limite).

Te va consilia și în alte probleme, nu doar în cele de alimentație și sport.

 • Un antrenor personal bun va face ca antrenamentele să nu mai pară o povară, să fie distractive și amuzante, dar eficiente, în același timp.

 

One thought on “10 MOTIVE pentru a alege un personal trainer

 1. Pingback: Antrenor personal: Care sunt beneficiile? - Antrenor Personal Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *