Body Line - Invest in your body!
Suplimente Nutritive
Product Details

OMEGA 3

24,00 lei

Descriere

Omega 3 – Dieta tipică pentru persoanele din ţările civilizate conţine un raport de până la 30:1 între acizii graşi Omega-6 şi Omega-3, cu mult peste raportul normal de 3-5:1 care ar trebui să existe.

Cauzele acestui dezechilibru omegasunt: mâncărurile rafinate, folosirea uleiurilor vegetale (care nu conţin deloc sau conţin în cantităţi foarte mici Omega-3) şi consumarea din ce în ce mai rar a peştelui sau a altor alimente bogate în Omega-3. Suplimentul alimentar Daily Health Omega 3 prin aportul de 300 mg/capsulă acizi graşi esenţiali Omega-3 ajută la prevenirea acestui dezechilibru.

Uleiul de peste reprezintă cea mai importantă sursă de acizi graşi Omega-3 polinesaturaţi (EPA si DHA). Întrucat organismul uman nu poate sintetiza EPA si DHA este necesară introducerea lor în organism prin hrana zilnică sau suplimente alimentare. Aceşti acizi sunt lipide esenţiale care se găsesc din abundenţă în creier în proporţie de cca 60% şi fac parte integrantă din membranele celulare şi membranele neuronale. Acizii EPA şi DHA sunt transformaţi în eicosanoizi (molecule semnalizatoare puternice pentru sistemul imun, dintre care unele cu efecte antiinflamatorii şi cu rol crucial pentru dezvoltarea creierului şi transmiterea eficientă a impulsurilor nervoase).

Este esenţial ca suplimentele cu EPA si DHA să includă vitamina E pentru a preveni râncezirea, şi ca acestea să fie luate împreună cu suplimente cu vitamina E pentru a preveni oxidarea lor în corp.

Daily Health Omega 3 este recomandat în special:

  • persoanelor cu o alimentaţie dezechilibrată;
  • pentru îmbunătățirea performanțelor cognitive, de concentrare, de memorie și vizuale;
  • pentru dezvoltarea armonioasă şi menţinerea sănătăţii organismului,
  • persoanelor cu valori crescute ale colesterolului sau cu hipertensiune arterială.

În condiţiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA aceşti acizi graşi contribuie la funcţia normală a inimii. De asemenea, DHA contribuie la menţinerea funcţiei normale a creierului și la menținerea vederii normale, dacă aportul zilnic pentru acest acid gras Omega-3 este de 250 mg. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ .

INGREDIENTE: Ulei de pește, Vitamina E

Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, apă, glicerină).

VALORI NUTRITIONALE:

Compoziţie per capsulă:

  • Ulei de pește (18 % EPA, 12 % DHA) 1000 mg din care EPA (acid eicosapentaenoic) 180 mg și DHA (acid docosahexaenoic) 120 mg ,
  • Vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil) 3 mg (25 %*).

MOD DE ADMINISTRARE

Luați 1 capsulă de 3 ori pe zi, preferabil în timpul meselor, cu suficient lichid. Cure de câte 3 capsule/zi, timp de 3 luni, cu o lună pauză.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „OMEGA 3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raport pret/calitate

Cel mai bun raport

Transport Gratuit

La comenzi mai mari de 300

Livrare in 24h/48h

Livram in toata tara in 24/48h

Cele mai bine cotate produse

Suna acum!
Directions